joi, mai 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăMinistrul Grindeanu acuză că imaginea lui e folosită într-o campanie deepfake

Ministrul Grindeanu acuză că imaginea lui e folosită într-o campanie deepfake

-

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță că imaginea lui a fost folosită pentru a promova o fictivă vânzare de acțiuni la o companie.

„Am sesizat astăzi instituțiile abilitate pentru a fi identificate, și pedepsite conform legii, persoanele care îmi folosesc imaginea pentru a promova o fictivă vânzare de acțiuni la o companie! Aceste informații false reprezintă o grosolană tentativă de manipulare! Nu am făcut și nu voi face reclamă pentru nicio companie și nu accept ca imaginea mea să fie folosită în astfel de acțiuni!”, a transmis ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe Facebook.

Potrivit proiectului de lege privind utilizarea responsabilă a tehnologiei, Deepfake reprezintă orice conţinut falsificat de tip imagine, audio şi/sau video realizat cu ajutorul inteligenţei artificiale, astfel încât să creeze aparenţa că o persoană a spus sau a făcut lucruri pentru care nu şi-a dat consimţământul, care în realitate nu au fost spuse sau făcute de acea persoană.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Primul termen de judecată al lui Vlad Pascu cu noul magistrat

0
Un nou termen de judecată în ceea ce privește accidentul 2 Mai are loc joi, de la ora 10.00, la Judecătoria Mangalia. În acest proces Vlad Pascu este judecat după ce, aflat sub influența drogurilor, a lovit mortal cu...