sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDescoperiți Zburătorul la sala Dalles, Sâmbătă, 1 iunie

Descoperiți Zburătorul la sala Dalles, Sâmbătă, 1 iunie

-

Stimați iubitori ai artei teatrale, avem deosebita plăcere de a vă invita la premiera spectacolului „Zburătorul”, ce va avea loc la Sala Dalles din București.

Pe data de 1 iunie, de la ora 19:00, veți avea ocazia să vă bucurați de o adaptare vibrantă și plină de sensibilitate a celebrei poezii scrise de Ion Heliade Rădulescu. „Zburătorul” nu este doar un spectacol, ci o veritabilă incursiune în lumea mistică a tradițiilor românești.

Veți fi martorii unei povești care explorează profunzimea și frumusețea dragostei, într-un context rustic autentic. Această adaptare teatrală reunește esența eposului românesc cu umorul și vitalitatea specifică satului românesc.

Povestea o are în centru pe Florica, o tânără a cărei inimă este tulburată de primele trăiri ale iubirii.

În tradiția populară, Zburătorul este o entitate misterioasă, cu puteri supranaturale, ce perturbă somnul fetelor aflate la vârsta adolescenței.

Spectacolul redă cu fidelitate această legendă, adăugându-i o notă de umor și emoție care va captiva audiența.

Mama și vecina Floricăi, din dorința de a o proteja, încearcă diverse metode pentru a dezlega misterul frământărilor ei, conducându-ne astfel printr-o serie de întâmplări pline de haz.

Distribuția spectacolului este formată din actori talentați:

Rădița Roșu, Valentina Visarion, Maria Peia și Andrei Onofrei, care promit să ofere interpretări de neuitat.

Scenariul și regia sunt semnate de Rădița Roșu, iar scenografia poartă amprenta creativă a Adei Vertan.

O ocazie unică de a vă reîntâlni cu farmecul și autenticitatea folclorului nostru, într-o seară pe care nu o veți uita prea curând.

Prin energia și sensibilitatea interpretărilor actorilor, veți fi părtași la peripețiile personajelor, într-o poveste plină de haz și emoție. În căutarea dezvăluirii sentimentelor lui Ionică pentru Florica, veți descoperi esența dragostei și a tradițiilor noastre într-o manieră care vă va face să râdeți, să plângeți și să vă bucurați alături de ei.

Vă așteptăm cu nerăbdare la Sala Dalles pe 1 iunie, la ora 19:00, pentru a trăi împreună magia „Zburătorului”.

Pregătiți-vă pentru o seară spectaculoasă, în care teatrul românesc autentic vă va purta printr-o gamă largă de emoții și vă va oferi o experiență de neuitat.

Bilete pe iaBilet.ro https://m.iabilet.ro/bilete-zburatorul-96601/

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...