marți, iunie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMinor lovit puternic de o mașină în Dâmbovița

Minor lovit puternic de o mașină în Dâmbovița

-

Un copil de 7 ani, din comuna Gura Ocniței a fost lovit puternic de o mașină care mergea pe direcția Moreni – Târgoviște. În urma accidentului, copilul a suferit mai multe traumatisme, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean Târgoviște.

Autoturismul era condus de o tânără din Târgoviște, în vârstă de 31 de ani. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului. “În această dimineață, 9 octombrie, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Moreni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Gura Ocniței. Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că o femeie de 31 de ani, din Târgoviște, în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul județean 720, din direcția Moreni – Târgoviște, ar fi acroșat și accidentat un minor de 7 ani, din Gura Ocniței”, a comunicat IPJ Dâmbovița. La fața locului s-au deplasat și două echipaje SAJ Dâmbovița.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

USR vrea să rupă alianţa cu PMP şi Forţa Dreptei

0
Alianța Dreapta Unită (ADU) pare să fie de domeniul trecutului, un trecut dezastruos dacă ne uităm la rezultatul alegerilor din 9 iunie - atât cele locale, cât și cele europarlamentare. CITEŞTE ŞI: Iohannis a rămas şi fără ultimul susţinător pentru...