luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalEROISM PENTRU LIBERTATE – Invitație la o dezbatere cinstită despre CRIMELE nepedepsite...

EROISM PENTRU LIBERTATE – Invitație la o dezbatere cinstită despre CRIMELE nepedepsite din perioada 14 Decembrie 1989 – 18 Iunie 1990

-

La 34 de ani de la crimele împotriva poporului român săvârșite de „românii” care au luat, prin lovitură de stat, puterea în Decembrie 1989, după ce i-au împușcat pe soții Ceaușescu,  și o păstrează și astăzi, statul român nu vrea să-i pedepsească pe criminali.

Crimele au continuat din 14 decembrie 1989 până pe 18 iunie 1990.

La 34 de ani de la momentul când regimul Iliescu, continuatorul ceaușismului, a declanșat Mineriada din 13-15 iunie, Asociația „21  Decembrie 1989” organizează, joi 13 iunie 2024, de la ora 13.00, la sediul din strada Romulus nr. 6 din București, dezbaterea „EROISM PENTRU LIBERTATE”.

„Dezbaterea urmărește să scoată în evidență importanța istorică a sacrificiului de sânge din Decembrie 1989 până în iunie 1990.

„Crime împotriva umanității”

Atrocitățile comise de autoritățile statului român în perioada decembrie 1989 – iunie 1990 au fost încadrate de CEDO ca fiind „Crime împotriva umanității”.

Citiți și Klaus Iohannis, atrage atenţia despre dosarul Revoluţiei: Nu are încă un deznodământ, iar această situație pătează memoria celor care au luptat și și-au dat viața pentru libertatea noastră!

Deciziile CEDO obligă statul român la ancheta efectivă pentru fiecare victimă în parte,  identificarea și tragerea la răspundere a vinovaților precum și acordarea de daune morale și materiale victimelor acestora”, arată, într-un comunicat, moderatorul Dezbaterii Teodor Mărieș, Președintele Asociației „21 Decembrie 1989”.

Invitați Speciali să vorbească despre „Revoluționarii uciși, răniți, reținuți și maltratați în perioada înfracțională 14 Decembrie 1989 – 18 Iunie 1990”, sunt: Armand Goșu – profesor universitar; Vasile Doană – colonel (R) magistrat și Marius Bostan – antreprenor – „Golan” al Pieței Universității.

Invitați, care vor să intre în dialog cu invitații speciali, în partea a doua a dezbaterii, sunt revoluționari, profesori, studenți și elevi, jurnaliști „golani”, oameni de cultură etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...