miercuri, iunie 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCiucă l-a luat la ochi pe Nicuşor Dan după ancheta ANI

Ciucă l-a luat la ochi pe Nicuşor Dan după ancheta ANI

-

Premierul Nicolae Ciucă a evitat să se poziționeze față de decizia ANI referitoare la primarul general al Capitalei, Nicușor Dan și transmite că este o decizie a filialei PNL București.

CITEŞTE ŞI: Decizia ANI referitoare la Nicușor Dan, la 8 luni de la dezvăluirile Cetățeanul. Cum și-a plătit primarul amenzile din bani publici

El amintește că liberalii din Capitală i-au transmis edilului o listă cu zece obiective.

„Este o decizie a filialei PNL București. Am stabilit deja și am transmis domnului primar lista cu cele zece obiective pe care filiala PNL București le are în vedere la nivelul Primăriei București. A trecut deja o lună. Urmează ca în funcție de ceea ce se va realiza sau nu ne vom poziționa față de domnia sa”, spune Nicolae Ciucă.

Anunţul ANI

El a fost întrebat de reporterii prezenți ce poziție are față de anunțul ANI referitor la Nicușor Dan.

Agenția Națională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul pentru abuz în serviciu și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane și pentru incompatibilitate în cazul primarului general Nicușor Dan. Prefectura trebuie să verifice cum a deținut Dan patru funcții în instituții publice.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă şi-a anunţat candidatura la alegerile Prezidenţiale

0
Senatoarea Diana Iovanovici-Şoşoacă şi-a anunţat, marţi, în plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor, candidatura la alegerile prezidenţiale din această toamnă. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă aderă la un grup extremist în Parlamentul European Ea a precizat că este ultimul discurs în...