sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaITALIA. O badantă româncă a fost bătută cu o curea de unul...

ITALIA. O badantă româncă a fost bătută cu o curea de unul dintre bătrânii pe care îi îngrijea

-

Un pensionar italian, din localitatea Torrice, provincia Frosinone din Lazio, este anchetat pentru violență domestică, amenințări și vătămare corporală, după ce a bătut-o de mai multe ori pe femeia care îl îngrijea atât pe el, cât și pe fratele său.

Victima este o badantă româncă, în vârstă de 65 de ani, care a fost angajată de cei doi frați, potrivit Frosinone Web. Unul dintre cei doi bătrâni a început să o agreseze pe româncă, acuzând-o că este hoață după ce i-ar fi dispărut niște bani pe care pensionarii îi țineau în casă.

Bărbatul o insulta pe îngrijitoare cu orice ocazie, spunându-i că în țara ei era o prostituată și că datorită lui femeia a reușit să-și refacă viața.

Românca de 65 de ani a îndurat toate aceste jigniri pentru că avea nevoie de bani pentru a-și întreține familia rămasă în România, iar printre episoadele de violență suferite de badantă din partea bătrânului se numără chiar și unul în care acesta și-a scos cureaua de la pantaloni și a lovit-o.

Însă totul a culminat după ce pensionarul în vârstă de 76 de ani a lovit-o cu bastonul în cap și i-a provocat o traumă craniană serioasă și o vânătaie pe față. Femeia a sunat mai întâi un avocat, apoi a depus plângere la carabinieri și a inițiat un proces.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...