sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUn supraviețuitor al incendiului de la Constanța a murit în această dimineață

Un supraviețuitor al incendiului de la Constanța a murit în această dimineață

-

Un pacient transferat din secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, după izbucnirea incendiului de săptămâna trecută, a murit.

Informația a fost confirmată de prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, potrivit digi24.ro.

Este vorba despre un pacient în vârstă de 63 de ani. După incendiul care a izbucnit în secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, acesta a fost transferat la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Medicii spun că starea bărbatului era stabilă vineri. Dar între timp starea sa de sănătate s-a agravat și a murit în această dimineață. Potrivit medicilor, decesul s-a produs din cauza infecției cu COVID. Moartea nu are legătură cu fumul pe care este posibil să-l fi inhalat în timpul incendiului.

În urma incendiului de vineri, 7 pacienți internați la terapie intensivă și-au pierdut viața. Alți 113 pacienți au fost transferați la alte spitale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...