joi, mai 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaUn român și-a pierdut viața într-un accident mortal în Italia

Un român și-a pierdut viața într-un accident mortal în Italia

-

Un român în vârstă de 43 de ani și-a pierdut viața pe o șosea din Roma. Acesta a fost lovit de o mașină, potrivit Roma Today.

Accidentul a avut loc pe via Ardeatina, în zona sensului giratoriu via di Tor Carbone. Românul mergea pe jos în momentul în care fost lovit de o mașină condusă de un italian în vârstă de 46 de ani. Șoferul a oprit imediat pentru a-i acorda primul ajutor, însă nu i-a mai putut salva viața.

Oamenii legii au început o anchetă pentru a afla exact circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Un alt român și-a pierdut zilele trecute viața într-un accident rutier. În vârstă de 31 de ani, acesta locuia în Aprilia, Lazio și a murit într-un accident de motocicletă pe via Nettunense, în apropierea Romei.

Accidentul a avut loc pe 5 septembrie, în jurul orei 9:30, la km 14 al șoselei, în zona localității Lanuvio. Motocicleta pe care era românul s-a izbit de un autoturism Fiat Panda, care efectua o manevră spre stânga, pentru a intra la un distribuitor de gaz.

La volanul Fiatului se afla un italian în vârstă de 85 de ani, care a fost transportat de urgențe la spital. Pentru român, din păcate, nu s-a mai putut face nimic și s-a constat decesul la locul accidentului.

Săptămâna trecută, un român în vârstă de 55 de ani, cu domiciliul în Torino, și-a pierdut viața într-un accident rurtier care a avut loc pe autostrada A4. La volanul mașinii se afla soția lui, care se pare că ar fi ațipit în timp ce conducea. Femeia a fost a dusă la spital, potrivit Brescia Today.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Cea mai mare evaziune fiscală cu criptomonede: ANAF intervine

0
Inspectorii ANAF au identificat în luna mai a acestui an la un singur agent economic, venituri de peste 100 milioane de lei provenind din tranzacţii cu monede virtuale care au fost omise de la declarare. CITEŞTE ŞI: Nicușor Dan refuză...