Rocadă în partidul lui Băsescu! Bădulescu, liderul senatorilor, pus „la munca de jos”, pe locul unui avocat stagiar

Bădulescu
Băsescu l-a trecut pe Dorin Bădulescu, liderul senatorilor PMP, la muncă de secretariat

Mutare-șoc la Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară (PMP) care a avut loc la Sinaia, la sfârșitul săptămânii trecute.

Traian Băsescu l-a trecut pe Dorin Bădulescu, liderul senatorilor PMP, „la munca de jos”, însărcinându-l cu „demnitatea” de secretar al Comisiei Naționale de Arbitraj și Integritate.

Bădulescu, promovat la „muncă de secretariat”

Bădulescu
Cornelia Lalu

Surse din cadrul partidului ne-au declarat că nu se știe dacă Băsescu l-a pedepsit la munca de secretariat pe Bădulescu pentru vreo greșeală politică sau dacă Băsescu nu vizează cumva schimbarea ulterioară, din funcția de președinte al comisiei, a avocatului Cornelia Lalu. Rămâne de văzut dacă nu vom asista, într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat, la excluderea din partid a Corneliei Lalu (foto), căzută în dizgrația lui Eugen Tomac, președintele executiv al partidului.

Nu este exclus însă, spun sursele noastre, ca ambele scenarii să fier adevărate – și pedepsirea lui Bădulescu și intenția de schimbare a Corneliei Lalu. De menționat că „promovarea” senatorului Bădulescu a fost făcută pe locul ocupat anterior de Cristian Mușat, avocat stagiar?!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.