miercuri, mai 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRocadă în partidul lui Băsescu! Bădulescu, liderul senatorilor, pus „la munca de...

Rocadă în partidul lui Băsescu! Bădulescu, liderul senatorilor, pus „la munca de jos”, pe locul unui avocat stagiar

-

Mutare-șoc la Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară (PMP) care a avut loc la Sinaia, la sfârșitul săptămânii trecute.

Traian Băsescu l-a trecut pe Dorin Bădulescu, liderul senatorilor PMP, „la munca de jos”, însărcinându-l cu „demnitatea” de secretar al Comisiei Naționale de Arbitraj și Integritate.

Bădulescu, promovat la „muncă de secretariat”

Bădulescu
Cornelia Lalu

Surse din cadrul partidului ne-au declarat că nu se știe dacă Băsescu l-a pedepsit la munca de secretariat pe Bădulescu pentru vreo greșeală politică sau dacă Băsescu nu vizează cumva schimbarea ulterioară, din funcția de președinte al comisiei, a avocatului Cornelia Lalu. Rămâne de văzut dacă nu vom asista, într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat, la excluderea din partid a Corneliei Lalu (foto), căzută în dizgrația lui Eugen Tomac, președintele executiv al partidului.

Nu este exclus însă, spun sursele noastre, ca ambele scenarii să fier adevărate – și pedepsirea lui Bădulescu și intenția de schimbare a Corneliei Lalu. De menționat că „promovarea” senatorului Bădulescu a fost făcută pe locul ocupat anterior de Cristian Mușat, avocat stagiar?!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ordin de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii: Camera Deputaţilor a VOTAT!

0
Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a anunţat că a fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii, având în vedere scandalurile pe care mai multe...