Mamaia, pe locul trei în Europa la destinaţii pentru petreceri şi litoral

MamaiaMamaia ocupă locul trei în topul celor mai bune destinații europene pentru petreceri și litoral, fiind prezentată drept “Ibiza Europei de Est”, a anunţat vineri Asociația Litoral – Delta Dunării.

„După încă un sezon plin de evenimente, Mamaia a reușit performanța de a apărea în top trei al destinațiilor turistice de party. Este rodul ultimilor ani de eforturi continue de dezvoltare a stațiunii Mamaia ca destinație de top pe această nișă de distracție, dar și rezultatul unei campanii intense de promovare și de creștere a imaginii stațiunii Mamaia, pe care Asociația Litoral – Delta Dunării și Primăria Constanța le-au derulat, mai ales începând din anul 2013, datorită bugetului ce provine din taxa de promovare a stațiunii Mamaia – Sat Vacanță”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral – Delta Dunării.

În realizarea acestui top, platforma Trivago a luat în calcul criterii precum nivelul tarifelor de cazare, posibilitatea de conectare gratuită la internet wireless, accesibilitatea cu transportul public. Stațiunea Mamaia este prezentată drept Ibiza Europei de Est, în care turiștii pot alege între distracția în cluburi sau la parcul acvatic și shopping în magazine mici sau centre comerciale.

„Continuăm în forță campania de promovare Mamaia Style, atât în România, cât și pe piețele externe țintă pe care ne concentrăm atenția”, a mai spus Corina Martin. Printre celelalte nominalizări figurează Playa de Palma, Mallorca (Spania), Albufeira (Portugalia), Gumbet, Bodrum (Turcia), Makarska (Croația), Lloret de Mar (Spania), Paceville, St. Julian´s (Malta), Novalja (Croația), Nisipurile de Aur (Bulgaria), Playa d´en Bossa, Ibiza (Spania).

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.