Încep să circule Trenurile Tineretului şi Trenurile Litoral, cu tarife de la 37 de lei dus-întors

Trenurile directe

CFR Călători anunţă că introduce în circulaţie, în minivacanța prilejuită de Sărbătorile de Paște și de 1 Mai, Trenurile Tineretului şi Trenurile Litoral.

Trenurile Tineretului IR 1921 și IR 1922  Sibiu– Râmnicu Vâlcea – Pitești –București Nord – Constanța – Mangalia și retur circulă suplimentar și sunt tarifate ca trenuri Regio.

Trenurile Litoral asigură legătura între Capitală și Constanța  în numai două ore și circulă fără alte opriri pe traseu. Acestea vor avea în compunere, în perioada 28 aprilie – 2 mai,  și  un vagon care permite transportul bicicletelor. Tariful pentru transportul unei biciclete este de 10 lei.

De asemenea, din Gara de Nord București, la o cadență de aproximativ 2 ore, va pleca câte un tren cu destinația Constanța. De aici, turiștii au la dispoziție legături cu stațiunile de pe litoral. Prețurile biletelor de tren pe ruta București-Constanța variază în funcție de rangul trenului. Elevii și studenții beneficiază de reduceri. Astfel, un bilet pentru un student la Trenurile Tineretului, la clasa a II-a cu loc rezervat, este 18,65 lei, iar dus-întors este 37,30 lei.

„Având în vedere cererea mare de bilete din preajma sărbătorilor, pentru a putea efectua suplimentările operativ, recomandăm pasagerilor ca acestea să fie achiziționate din timp, în special pentru trenurile de lung parcurs care au în compunere vagoane de dormit și cușetă, cu atât mai mult cu cât există reduceri online și de anticipație. Biletele de tren pot fi achiziţionate:  Online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism)”, a precizat CFR Călători.

A doua zi de Paşte (2 mai) vor fi deschise numai două agenții de voiaj: agenția Titan, în Complexul Comercial “Galeriile Titan”, între orele 14:00-21:00 şi agenția Carrefour, în Complexul Comercial ”Carrefour Colentina”, între orele 08:00- 22:00.

Trenurile de pe rutele cele mai solicitate vor fi suplimentate cu vagoane. În unele zile din perioada săbătorilor, când traficul de călători este extrem de redus, se vor realiza operativ și alte modificări în circulația trenurilor Regio. Acestea vor fi anunţate la nivel local.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.