„Crăciunul în bucate” în Parcul Unirii din Capitală

„Crăciunul în bucate”Târgul de produse culinare şi cadouri „Crăciunul în bucate” va avea loc între 12 şi 23 decembrie în Parcul Unirii din București. Evenimentul reunește produse tradiţionale şi preparate din bucătăriile Greciei, Italiei, Turciei şi Iranului, dar şi ateliere de creaţie pentru copii.

Potrivit organizatorilor, timp de 12 zile, vizitatorii se pot aproviziona de la târg cu produse, pentru mesele de Crăciun şi Revelion, aduse de la ferme din apropierea Bucureştiului, din Braşov şi Prahova, dar şi cu mâncăruri şi preparate din bucătăriile altor ţări: Grecia, Italia, Turcia şi Iran.

În Parcul Unirii vor fi amenajate şi mini-restaurante unde se vor pregăti pe loc, pe grătare şi în ceaune, diferite mâncăruri tradiţionale româneşti, cum ar fi, pomana porcului, diverse tochituri, fasole cu ciolan, peşte pe grătar pentru zile cu dezlegare la peşte, dar şi din bucătării internaţionale: iraniană, italiană, turcească, grecească.

Pe lângă produsele culinare vizitatorii vor putea cumpăra cadouri diverse de la decoraţiuni de sezon, produse vestimentare, accesorii şi bijuterii handmade.

În fiecare seară, vor fi organizate spectacole de colinde populare, instrumentale şi vocale, dansuri şi muzică populară din zonele Munteniei, Bucovinei şi Maramureşului, precum şi momente culturale din Grecia.

Pe parcursul celor 12 zile, copiii vor putea participa la ateliere de pictură pe ceramică, confecţionarea decoraţiunilor pentru brad din beţe de îngheţată şi din cartoane de ouă, felicitări şi colaje pentru Moş Crăciun, braduţi din hârtii de cupcake, reni din role de carton sau la atelierul de decorat turta dulce.

Intrarea la târg este liberă, iar „Crăciunul în bucate” va fi accesibil publicului, zilnic, între orele 12.00 şi 22.00.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.