miercuri, iunie 12, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăUtileTimp liberConcurs internaţional de pisici la Sala Palatului

Concurs internaţional de pisici la Sala Palatului

-

pisiciPeste 200 de feline vor participa la HalloWinner Cat Show, un concurs internațional pentru pisici care va avea loc pe 1 și 2 noiembrie la Sala Palatului.

La eveniment — care se va desfășura între orele 10,00 și 17,00 — vor defila prin fața juriului, compus din șase arbitri internaționali, frumoase exemplare de pisici din rasele Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Ragdoll, Siberiană, Angora Turcească, Sacră de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, Abysiniana, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Sphynx, Orientală și Siameză.

Finaliștii celor patru categorii („persane”, „exotice” „orientale” și „siameze”) se vor întrece în marea finală pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii pentru finaliști, constând în hrană și accesorii pentru pisici. Premii speciale vor fi acordate pisicilor câștigătoare ale concursului „Full Monty”— la care vor participa numai pisicile din rasa Sphynx și Don Sphynx.

Vizitatorii vor putea admira grațioasele feline și vor putea achiziționa o gamă largă de produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igienă, joacă), cât și iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poșete etc.) la prețuri promoționale.

În cadrul evenimentului se va derula și campania „Arată că îți pasă”, în care se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Organizațiile pentru protecția animalelor Robi, Free Pets, Red Panda și Gia vor aduce pisici vaccinate și sterilizate spre adopție.

Prețul unui bilet este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei iar copiii au acces gratuit.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă, scandal cât casa după ce e la un pas de a nu mai intra în PE: Au furat voturi!

0
Am putea asista la o răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare. Deși ultimele date publicate de BEC, pentru ora 16, arată că S.O.S. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă la Ambasada Rusiei după ce a câştigat un mandat de europarlamentar România are...