RATB reintroduce autobuzele supraetajate care vor circula pe traseul liniei turistice Bucharest City Tour

RATBRATB reintroduce din 15 mai autobuzele liniei turistice „Bucharest City Tour”. Cele patru autobuze supraetajate vor circula zilnic în intervalul orar 10.00 – 21.00.

„Începând din data de 15.05.2015, linia turistică Bucharest City Tour va fi din nou la dispoziția bucureștenilor și a turiștilor care doresc să facă un tur al orașului cu cele patru autobuze supraetajate. Linia va funcționa între orele 10.00 — 21.00, pe traseul deja cunoscut — Piața Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piața Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piața Unirii, Universitate, Piața Romană, Piața Victoriei, Piața Charles de Gaulle, Șoseaua Kiseleff și Piața Presei — traseu ce cuprinde 14 stații și care este parcurs în circa 50 de minute”, transmite RATB.

Tarifele pentru călătoriile cu autobuzele supraetajate sunt 25 de lei cardul, pentru adulți, și 10 lei cardul, pentru copiii cu vârste între 7 și 14 ani. Copiii cu vârsta de până la 7 ani, însoțiți de adulți, beneficiază de transport gratuit. Cardul de călătorie este valabil 24 de ore de la prima validare și se poate procura din autobuzele turistice.

Turiștii au la dispoziție ghiduri audio în limbile română, engleză, franceză și italiană, hărți și pliante cu informații despre obiectivele turistice de pe traseu, precum și internet wireless gratuit.

Potrivit RATB, numărul turiștilor care au circulat pe această linie a depășit 46.000, iar încasările au fost în jur de 850.000 de lei, fără TVA.

Pentru 2015, RATB își propune să depășească pragul de 50.000 de turiști, care vor circula cu autobuzele „Bucharest City Tour”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.