Programul RATB şi Metrorex în noaptea de Revelion

noaptea de RevelionÎn noaptea de Revelion, trenurile de metrou vor circula la intervale de 10-20 de minute, iar tramvaiele 1 şi 41, precum şi autobuzele RATB de pe 16 linii vor asigura legătura între centrul Capitalei şi periferie.

Trenurile de metrou vor circula, în noaptea de Revelion, la interval de 10 minute între orele 24.00 şi 01.00, apoi, până la 05.00, la interval de 20 de minute, pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) şi Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu). Din 1 până în 4 ianuarie 2015, trenurile de metrou vor circula pe toate cele patru magistrale la interval de nouă minute.

Şi mijloacele de transport în comun vor circula în noaptea de Revelion. Autobuzele RATB de pe 16 linii de noapte, precum şi tramvaiele liniilor 1 şi 41 vor asigura legătura între centrul Capitalei şi toate cele şase sectoare.

În zilele de 1, 2, 3 şi 4 ianuarie, autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele circulă la intervale mai mari, după un program corespunzător unei zile de week-end.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.