Nouă spitale vor asigura asistenţa medicală în Bucureşti de Crăciun şi de Revelion

asistenţa medicală de Crăciun

asistența medicalăNouă spitale vor asigura asistența medicală în Capitală, de Crăciun și Anul Nou, informează Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.

Potrivit site-ului DSP București, asistența medicală va fi asigurată în această perioadă de Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, Spitalul Universitar de Urgență, Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon”, Spitalul de Urgență „Sf. Ioan”, Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni”, Spitalul de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, dar și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie”.

Serviciul de Ambulanță al Municipiului București va avea program normal de lucru, cu mențiunea că în această perioadă va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces în întreaga Capitală. Solicitările vor fi preluate de la numărul 112.

Totodată, DSP București va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul său din strada Spiru Haret nr. 14 sector 1 și la numele de telefon 021/313.77.39 și la 021/311.21.90.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.