duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăUtileInformează-teCinci linii de autobuz circulă în noaptea de Înviere a catolicilor

Cinci linii de autobuz circulă în noaptea de Înviere a catolicilor

-

ÎnviereCinci linii de autobuz din Capitală circulă în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu ocazia Paştelui Catolic, pentru a veni în întâmpinarea credincioşilor care participă la slujba de Înviere.

RATB menţine în circulaţie liniile de transport N106, N109, N112, N117 şi N119, care au trasee spre bisericile catolice, unde va avea loc slujba de Înviere. În acest an, catolicii serbează Paştele pe 5 aprilie, cu o săptămână înaintea Paştelui ortodocşilor.

La Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, celebrarea Vigiliei Pascale, comemorarea Învierii din morţi a lui Isus Cristos, începe sâmbătă, de la ora 23,00. Ritualul începe în faţa catedralei, prin binecuvântarea focului şi aprinderea Lumânării Pascale, simbol al lui Hristos Înviat, de la care vor fi aprinse apoi lumânările credincioşilor. La Sfârşitul Sfintei Liturghii, în jurul orei 1,00, toţi credincioşii, preoţii şi IPS Ioan Robu, cu lumânările aprinse, vor intona solemn „Hristos a înviat”, mergând în procesiune în jurul Catedralei Sfântul Iosif.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...