miercuri, mai 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUn liceu de fiţe din Capitală trece în ONLINE: Peste 50 de...

Un liceu de fiţe din Capitală trece în ONLINE: Peste 50 de elevi şi profesori sunt infectaţi!

-

Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” este prima școală din București care trece integral online timp de 10 zile ca urmare a faptului că 11 profesori și 41 de elevi au fost confimați cu Covid-19.

CITEŞTE ŞI: STUDIU: Cât rămâne coronavirusul în aer

Dintre cei 1316 elevi și 83 de profesori, 41 de elevi și 11 profesori au fost confirmați cu Covid-19 prin intermediul unor teste PCR.

„Colegiul Național I.L. Caragiale va desfășura activitate online pe art. 6 din ordinul comun. Cu aprobare DSPMB și ISMB, prin hotărâre CMBSU” a informat Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

10 zile în carantină

Este vorba de perioada de 10 zile dintre până pe 2 februarie. Concret, elevii vor face ore online de marți 25 ianuarie până miercuri, 2 februarie, ziua de luni, 24 ianuarie, fiind oricum zi liberă (Ziua Unirii Principatelor este sărbărtoare legală).

Noul ordin comun ministerul Educației – ministerul Sănătății prevede că o școală trece integral online timp de 10 zile atunci când cel puțin jumătate din numărul claselor au activitatea fizică suspendată, ca urmare a faptului că s-au înregistrat trei cazuri confirmate într-un interval de șapte zile în rândul elevilor. Pe de altă parte, decizia ca o școală să treacă online poate fi luată și ca urmare a îmbolnăvirilor în rândul profesorilor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Marcel Ciolacu, atac la Coldea: Am avut tehnică audio video inclusiv în casă!

0
Gruparea "Coldea-Dumbravă" nu l-a ratat nici pe premierul Marcel Ciolacu, potrivit unui document prezentat marţi seară de Victor Ciutacu la emisiunea Punctul culminant de la Romania TV. CITEŞTE ŞI: Mutarea cu care Ciolacu a căștigat bătălia pentru creșterea salariului minim Marcel...