Florescu, vuvuzeaua de la Sectorul 6. Miting ticluit ca protest spontan

Ștefan Florescu, vuvuzeaua de la Sectorul 6, cum îi spun acum surse din PMP, a organizat marți un protest „spontan” în Capitală. Zeci de persoane s-au adunat în faţa Primăriei sectorului 6, acuzând faptul că primarul Gabriel Mutu ar fi demolat corturile de campanie ale Partidului Mişcarea Populară (PMP).

Ulterior s-a dovedit că așa-zisele corturi erau cuburi publicitare iar „mitingul spontan” a fost de fapt unul ticluit.

Florescu, vuvuzeaua de la Sectorul 6, a profitat de „gafa” primarului Mutu

Ștefan Florescu s-a folosit de mișcarea neinspirată a primarului Gabriel Mutu, care a dispus demolarea unor cuburi publicitare „amplasate ilegal” de PMP sector 6, cuburi care altfel mai mult enervau trecătorii decât să-i facă să voteze PMP la alegerile europarlamentare.

Florescu, vuvuzeaua de la Sectorul 6
Cubul PMP, deghizat în cort. Sursa B1 Tv

La câteva ore după ce Administrația sectorului 6 a pus în aplicare dispoziția de dezafectare a cuburilor publicitare, zeci de de persoane au „protestat spontan” în fața Primăriei, cu vuvuzele și pancarte și echipați cu veste cu mesaje electorale PMP. La fel de spontan, mitingului i s-au alăturat și alți doi lideri PMP, de la alte sectoare. Ei l-au acuzat pe Gabriel Mutu că le-a demolat de fapt „corturile electorale” și că ar acționa „la comanda clanurilor mafiote”.

Dincolo de șiretenia politică de care a dat dovadă, un singur lucru pare că a rămas spontan la Florescu – discursul presărat cu gafe tip „primarul care în noaptea zilei” și altele asemenea. Vedeți aici materialul video.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ