Florescu, vuvuzeaua de la Sectorul 6. Miting ticluit ca protest spontan

Ștefan Florescu, vuvuzeaua de la Sectorul 6, cum îi spun acum surse din PMP, a organizat marți un protest „spontan” în Capitală. Zeci de persoane s-au adunat în faţa Primăriei sectorului 6, acuzând faptul că primarul Gabriel Mutu ar fi demolat corturile de campanie ale Partidului Mişcarea Populară (PMP).

Ulterior s-a dovedit că așa-zisele corturi erau cuburi publicitare iar „mitingul spontan” a fost de fapt unul ticluit.

Florescu, vuvuzeaua de la Sectorul 6, a profitat de „gafa” primarului Mutu

Ștefan Florescu s-a folosit de mișcarea neinspirată a primarului Gabriel Mutu, care a dispus demolarea unor cuburi publicitare „amplasate ilegal” de PMP sector 6, cuburi care altfel mai mult enervau trecătorii decât să-i facă să voteze PMP la alegerile europarlamentare.

Florescu, vuvuzeaua de la Sectorul 6
Cubul PMP, deghizat în cort. Sursa B1 Tv

La câteva ore după ce Administrația sectorului 6 a pus în aplicare dispoziția de dezafectare a cuburilor publicitare, zeci de de persoane au „protestat spontan” în fața Primăriei, cu vuvuzele și pancarte și echipați cu veste cu mesaje electorale PMP. La fel de spontan, mitingului i s-au alăturat și alți doi lideri PMP, de la alte sectoare. Ei l-au acuzat pe Gabriel Mutu că le-a demolat de fapt „corturile electorale” și că ar acționa „la comanda clanurilor mafiote”.

Dincolo de șiretenia politică de care a dat dovadă, un singur lucru pare că a rămas spontan la Florescu – discursul presărat cu gafe tip „primarul care în noaptea zilei” și altele asemenea. Vedeți aici materialul video.

 

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.