Raed Arafat, despre valul de morţi de pe Litoral: Din păcate, în fiecare an avem această discuție…

Raed Arafat

Șeful DSU, Raed Arafat, susține că valul de morți care se înregistrează pe litoral se datorează oamenilor iresponsabili care intră în apa mării, deși este arborat steagul roșu.

CITEŞTE ŞI: Raed Arafat, despre furtunile atipice din România: Este o premieră!

Arafat le transmite aventurierilor că nu este vorba numai despre ei ci pun în pericol și viața salvamarilor.

„În momentul în care salvamarul emite un avertisment, pune steagul roșu, înseamnă că este periculos să intri în apele mării. Din păcate, în fiecare an avem această discuție. În fiecare an sunt oameni care încalcă aceste avertizări, nu le respectă și intră. Şi tragediile se repetă (…) Avem trei decese de la un singur eveniment, să zicem, plus doi care au fost duşi la spital, iar în altă locație, tot la Mamaia, avem o persoană care a fost scoasă în stare gravă”, a declarat Raed Arafat, la Antena 3 CNN.

Raed Arafat: lumea nu înțelege

„Ce nu înțelege lumea este că nu e vorba de ei numai, este vorba de ceilalți care fug după ei să le salveze viața. Deci ei pun viața salvamarului în pericol. Când vede lumea că sunt unii în apele mării, se încurajează să intre și alții după ei și de fiecare dată repetăm discuția.

Nu este normal să nu se respecte indicațiile salvamarului și cel mai important lucru, salvamarul, dacă se confruntă cu oameni care nu ascultă recomandările, normal că poate să apeleze la forţele de ordine”, a adăugat Arafat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.