Protest în prelungirea Ghencea față de incapacitatea autorităților de a dezvolta infrastructura la periferia Capitalei

Protest în prelungirea Ghencea
Locuitorii din prelungirea Ghencea cer de mai mult timp autorităților să rezolve problemele legate de accesul în zonă

Câteva sute de bucureșteni au participat la un protest în prelungirea Ghencea, în fața cartierului Latin. Oamenii au reproșat autorităților că nu sunt în stare să construiască un pasaj rutier peste șoseaua de centură și să lărgească șoseaua care iese din București.

Oamenii sunt nemulțumiți că premierul Victor Ponta și primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu și-au respectat promisiunea făcută anul trecut, de a lărgi strada la două benzi pe sens și de a face trotuare, scrie Asociația România Curată.

Protestul nu a fost unul violent, cu unul „colorat” cu sloganuri adresate celor care nu dezvoltă infrastructura la periferia Capitalei. Iată cîteva dintre ele: “Nu vii cu noi, rămâi în noroi!”, “Avem drumuri că la țară, dar noi stăm în Capitală!”, “Dăm impozite grămadă că să stăm cu toții-n coadă!”, “Ai luat acciza grămadă și-ai băgat-o în desagă!”, “Ponta candidează, Ghencea nu-l votează!”, “Ne-ați promis infrastructură dar a fost o făcătură!”, “Nu veniți voi azi la noi? Vom veni noi peste voi!”, “Omul a ajuns pe Lună, Bucureștii n-au centură!”, “Vă votăm… când circulăm!”, “Ce vrem? Trotuare. Când vrem? Acum!”, “Ce vrem? O stradă. Când vrem? Acum!”, “Ce vrem? Pasajul. Când vrem? Acum!”, “Foaie verde de mărar, unde este dom’ primar?”, “Am ieșit acum în stradă dom’ primar că să ne vadă!”, “Foaie verde și-o bordură, vrem Șoseaua de Centură!”, “Reîncepe școala, ne apucă boala! În mașini vom sta, nu vă vom vota!” și “Reîncepe scoala, lăsați abureala! Vrem stradă și trotuar, să vă fie clar!”

Locuitorii din prelungirea Ghencea au protestat și pe 31 august când au cerut autorităților aceleași lucruri. Atunci oamenii au tăiat simbolic o panglica de hârtie așezată peste un desen care ilustrează cum va arată strada Prelungirea Ghencea lărgită la patru benzi.

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.