Patronul Liberty, miliardarul Sanjeev Gupta, se întâlnește astăzi cu premierul Ludovic Orban

sursa foto: Finacial Times
sursa foto: Finacial Times

Oficialii Liberty Steel (SIDEX Galați) vor avea, astăzi, o întâlnire cu premierul Ludovic Orban, ministrul Economiei, Virgil Popescu, și șeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, se arată într-o informare a Guvernului.

Și proprietarul combinatului siderurgic, miliardarul Sanjeev Gupta, a anunțat, luni, la Galați, că se va întâlni cu premierul României pentru a discuta despre probleme cu care se confruntă siderurgia, dar și problemele de la combinatul din Galați.

„Sunt câteva lucruri care trebuie făcute pentru Galaţi. Avem nevoie de îmbunătăţiri pe partea de infrastructură. Desigur, am fi foarte bucuroşi dacă Guvernul ar reuşi să găsească soluţii, pentru că nu este treaba noastră să creăm infrastructură pentru combinatul de la Galaţi, dar dacă este nevoie de participarea noastră, o putem face, pentru că dacă combinatul de la Galaţi trebuie să crească, şi noi vrem să crească, şi infrastructura trebuie”, a declarat Gupta.

Patronul companiei Liberty estimează că afacerea pe care o conduce va avea o scădere între 20 -30 de procente, impactul urmând să fie mai mic în România.

„Ne așteptăm la o reducere undeva de 20-30 la sută și România este de asemenea impactată de acest lucru, dar la modul relativ impactul este ceva mai mic, dar ne așteptăm pentru următoarele 9 până la 12 luni ca acest fenomen să continue. Ne-am adaptat producția la acest nivel redus al cererii și nu cred că situația se va schimba în perioadă imediată”, a spus Sanjeev Gupta în timpul vizitei la Galați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.