miercuri, iunie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăNicuşor Dan, AMENDAT: A ţinut în beznă aproape 100 de familii!

Nicuşor Dan, AMENDAT: A ţinut în beznă aproape 100 de familii!

-

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a făcut interpelări pentru a ajuta 90 de familii din București, lăsate în beznă pentru că Nicușor Dan nu semna certificatul de urbanism. Inspectoratul de Stat în Construcții l-a amendat pe Nicușor Dan și îl obligă să semneze certificatul de urbanism.

„Nicușor Dan a încălcat legea și a ținut în beznă 90 de familii!‼️

Inspectoratul de Stat în Construcții l-a amendat pe Nicușor Dan pentru că nu a emis în termenul legal certificatul de urbanism care le-ar fi dat dreptul familiilor la o viață normală.

CITEŞTE ŞI: De necrezut! Primarul Nicușor Dan renunță la PUG

Cât de cinic să fii ca primar general să ții sute de oameni – mulți copii și bătrâni – fără curent electric, în frig și beznă?!

Ne-a spus tuturor, în declarații publice, că ar comite o ilegalitate dacă semnează documentul. A MINȚIT și dovada este amenda de 5.000 de lei pe care a primit-o de la ISC!

Obligat să emită certificatul de urbanism

Inspectoratul de Stat în Construcții a spus negru pe alb, într-un răspuns oficial, că Nicușor Dan nu a respectat legea nr. 50/1991. Era obligat să emită certificatul de urbanism care permitea asociației de proprietari să racordeze la rețeaua electrică blocul din strada Nicolae Drăgan nr. 5A. Nu i-a păsat de lege, nu i-a păsat de oameni!

Nicușor Dan este obligat de ISC să semneze certificatul urbanism! Curaj domnule primar general, aveți termen până în 28 Decembrie, doar să nu vă luați liber.

Domnule primar general, Nicușor, măcar de Crăciun fii mai bun!

dreptate #respect #empatie #oameni #administrație

competență #amendă #urbanism”, scrie Gabriela Firea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

USR vrea să rupă alianţa cu PMP şi Forţa Dreptei

0
Alianța Dreapta Unită (ADU) pare să fie de domeniul trecutului, un trecut dezastruos dacă ne uităm la rezultatul alegerilor din 9 iunie - atât cele locale, cât și cele europarlamentare. CITEŞTE ŞI: Iohannis a rămas şi fără ultimul susţinător pentru...