Fundația „Din suflet, Pentru Suflet” face deratizări gratuite în sectorul 6 al Capitalei

deratizare 4Locuitorii din cartierul Drumul Taberei se confruntă cu o nouă problemă, în afara prafului, a mizeriei şi a zgomotului de pe şantierul magistralei 5 de metrou, încă din vară. Oamenii spun că, în urma demarării lucrărilor în subteran, pentru construcţia noii linii de metrou, şobolanii au „migrat” spre subsolurile blocurilor din zonă, astfel că imobilele de pe traseul magistralei 5 de metrou sunt acum pline de rozătoare. Disperaţi că nu a fost luată nicio măsură de către autorităţi, locuitorii din Drumul Taberei au cerut ajutorul Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”, condusă de Ştefan Florescu, care le-a acordat deja sprijin de specialitate.

În urma multiplelor sesizări primite din partea asociaţiilor de proprietari din Cartierul Drumul Taberei, stradă Vlădeasa, împreună cu voluntarii Fundaţiei şi cu sprijinul unei societăţi care desfăşoară activităţi în domeniul deratizării, am răspuns prompt solicitării acestora, a postat pe pagina s-a personală de facebook Ștefan Florescu. „Am deratizat scările, ghenele şi subsolurile celor trei blocuri, locuitorii din zona întâmpinând probleme din cauza invaziei de gândăci şi şobolani. Din Suflet, Pentru Suflet, demonstrăm încă odată , dacă se vrea, iată se poate!”, a scris președintele fundației, Ștefan Florescu.

De servicii au beneficiat și locuitorii Asociația de Proprietari a Blocului C6 din b-dul Timisoara, nr.19 și cei din Cartierul Drumul Taberei, strada Vlădeasa, care au soliciltat ajutorul în vederea deratizării subsolului si a ghenei blocului, acestea fiind invadate de șobolani! „Am debutat vineri, 16 octombrie, în cartierul Militari, urmând să continuăm în cartierul Drumul Taberei, care se confruntă acut cu această problemă, din cauza lucrărilor la Magistrala 5 Metrou. Autoritatea Locală Sector 6 continuă să râmănă indiferența la nevoile comunității locale! Noi, însă, continuăm să ne implicăm, demonstrând, Din Suflet, Pentru Suflet, că, dacă se vrea, iată că se poate!”, a mai precizat Florescu.florescu deratizare 1

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.