Frații Tate, eliberați din închisoare și plasați în arest la domiciliu

Fratii Tate
Fratii Tate. Sursa foto: realitatea.net

Curtea de Apel București a decis că frații britanici Andrew şi Tristan Tate nu mai pot fi reținuți în arest și a dispus eliberarea acestora. Cei doi frați vor fi plasați însă în arest la domiciliu.

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât să admită contestaţiile formulate de Emory Andrew Tate III, Tristan Tate, Georgiana Manuela Naghel şi Alexandra Luana Radu împotriva decizia Tribunalului Bucureşti din 22 martie prin care au fost arestaţi preventiv, potrivit News.ro.

Magistraţii au decis să desfiinţeze în totalitate sentinţa atacată şi rejudecând au hotărât să respingă propunerea de prelungire a duratei măsurii arestării preventive formulată de DIICOT pentru cei patru.

Curtea de Apel Bucureşti a decis să înlocuiască măsura arestului preventiv faţă de fraţii Tate şi Georgiana Manuela Naghel şi Alexandra Luana Radu cu arestul la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, de la 31 martie, până la 29 aprilie inclusiv.

“Pe durata măsurii arestului la domiciliu inculpaţii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana au obligaţia de a nu părăsi imobilele în care locuiesc, fără permisiunea organului judiciar în faţa căruia se află cauza. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpaţilor Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana de sub puterea mandatelor de arestare preventivă emise de judecâtorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Bucuresti, dacã nu sunt reţinuţi sau arestaţi in altă cauză”, se arată în minuta instanţei.

Andrew Tate şi Tristan Tate au ieşit din Arestul central cu un sfert de oră înainte de miezul nopţii. La ieşirea din arest, cei doi au fost aşteptaţi de către jurnalişti, dar şi de admiratori. 

Andrew Tate a afirmat, în limba română: ”Mergem acasă”, în timp ce fratele său a spus că decizia de vineri a judecătorilor este una corectă.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here