Foto: Robert Negoiță, alte lucrări ilegale! Curtea de Conturi este așteptată pe Calea Vitan

După ce a produs un prejudiciu de sute de mii de lei prin lucrările efectuate ilegal pe bulevardul Unirii, aflat în administrarea Primăriei capitalei, nu a Sectorului 3, primarul Robert Negoiță, recidivează pe liniile de tramvai de pe Calea Vitan. 

Robert Negoiță
Angajații plătiți de Sectorul 3 pun rulouri de gazon pe linia de tramvai de pe Calea Vitan

„Cetățeanul” vă prezintă o nouă dovadă de risipire, fără o bază legală, a banilor publici din sectorul 3! Am constatat, recent, că pe artera Calea Vitan din sectorul 3 , Primăria condusă de cetățeanul Robert Negoiță efectuează lucrări de amenajare a liniilor de tramvai, pe banii sectorului, deși  aceasta este în responsabilitatea exclusivă a RATB-ului. „Cetățeanul” pune la dispoziția contribuabililor dovezile foto ale cheltuielilor, posibil ilegale, ale edilului Negoiță: alocare de resurse umane, montare de rulouri de gazon, a unui sistem de aspersoare performant, lăsând în seama inspectorilor Curții de Conturi să calculeze costurile de de racordare la reteaua de apa (există și avizele legale?) și de mentenanță a sistemului de aspersoare.

Prejudiciul anterior, constatat de Curtea de Conturi

Curtea de Conturi a constatat un prejudiciu de peste 6 milioane de lei la Primăria sectorului 3 în anul 2013. Din aceasta sumă, circa 800.000 de lei s-au cheltuit pentru amenajarea trotuarelor de pe bulevardul Unirii, unde a fost desființată banda de spațiu verde și s-au pus pergole roz mov si albe.

Curtea a sesizat că investiția s-a făcut deși artera era în administrarea Primăriei Capitalei, nu a Primăriei sectorului 3. De atunci, oamenii lui Negoiță au încercat, în mod repetat, să „treacă” prin Consiliul General o hotărâre prin care bulevardul Unirii să fie dat în administrarea Sectorului 3, dar fără succes până acum.

20150528_12563120150528_12584720150528_130231

 

 

 

 

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.