Explozie puternică, urmată de un incendiu la o pensiune din Cluj-Napoca. O femeie a fost găsită carbonizată VIDEO

O explozie urmată de un incendiu s-a produs vineri dimineață la o pensiune din Cluj. O femeie a fost găsiă carbonizată, iar alte două persoane au suferit arsuri pe tot corpul.


La fața locului intervin 30 de pompieri cu trei autospeciale de stingere, o autoplatformă de lucru la înălțime și cinci ambulanțe.

„În urma exploziei, o persoană de sex feminin carbonizată, două victime cu arsuri au fost transportate la spital de Saj, intervine ISU Cluj cu 3 Autospeciale de stingere, o autoplatformă de lucru la înălțime și aproximativ 30 de pompieri”, a anunțat ISU Cluj. (Video)

Pensiunea a ars aproape complet, iar în zonă a fost închis traficul.

„IPJ Cluj a fost sesizat la 112 despre faptul că la o Pensiune, din localitate, în urma unor acumulări de gaze, s-a produs o explozie, urmată de un incendiu. În urma exploziei, două persoane au fost evacuate, acestea prezentând arsuri pe toată suprafața corpului. Din informațiile deținute rezultă faptul că, în interiorul pensiunii s-a mai aflat o persoană. Forțele ISU acționează pentru identificarea persoanei și lichidarea incendiului”, a anunțat IPJ Cluj.

Se pare că incendiul s-ar fi produs în urma unei acumulări de gaze.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here