Doi români, în stare gravă în urma unui accident produs în Bulgaria

Accident rutier
Accident rutier. Sursa fotio: stiripesurse.ro

Doi cetăţeni români au fost răniţi în urma unui accident rutier produs în Bulgaria, în care au fost implicate trei autoturisme, două fiind înmatriculate în România.

Cei doi români sunt grav răniți, aceștia fiind internaţi în Bulgaria .Alţi patru români au fost implicaţi în accident. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a fost anunţat, prin Ambasada României în Republica Bulgaria, despre un accident rutier produs în 8 august, ora 13.30, în Bulgaria, între localităţile Tsarichino şi Kremena, potrivit stiripesurse.ro.

„Potrivit datelor preliminare comunicate de către autorităţile locale, în urma accidentului, două persoane de cetăţenie română au fost rănite, iar alte două persoane, de altă cetăţenie, au decedat. În accident au mai fost implicaţi alţi patru cetăţeni români, care nu au suferit leziuni sau alte vătămări. Din informaţiile obţinute de la reprezentanţii spitalului, cele două victime, cetăţeni români, se află în stare gravă, internate la terapie intensivă, respectiv chirurgie, fiind luate toate măsurile necesare pentru acordarea asistenţei medicale specifice”, a adăugat MAE.

 MAE a informat că autorităţile locale bulgare fac o anchetă pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.