„Candidatul” Gabriel Mutu, un spriţ de vară electorală!

mutu spritz 2Se spune că prieteniile adevărate se leagă la spriț. Și tot la spriț se dezleagă limbile şi se creează afinităţi…mai mult politice!

De aceea, senatorul penal cu pretenţii de candidat la Primăria Sectorului 6 Gabriel Mutu a invitat câteva pensionare însetate şi dornice de distracţie, fireşte, membre cu acte în regulă în organizaţia PSD Sector 6, la o chermeză. Ea a avut loc după acţiunile electorale pe care insistă să le deruleze în Sectorul 6, unde pozează în candidat, în pofida faptului că nu beneficiază de sprijinul conducerii centrale a PSD.

Şi, fiindcă tot a venit vorba de acţiunile „iniţiate” de acest senator, cercetat penal de DIICOT într-un dosar de evaziune fiscală alături de Dragoş Nedelcu, şi vechi prieten şi partener de afaceri cu Dorin Cocoş, trebuie subliniat faptul că dovedeşte extrem de puţină originalitate, copiind acţiuni derulate deja cu luni în urmă de alți candidați, precum Ştefan Florescu, veşnicul aspirant la fotoliul de primar al Sectorului 6.

mutu spritz 3În acest sens, dacă Florescu a demarat acţiunea de salubrizare în mai multe zone din Sector, s-a apucat şi Mutu de strâns gunoaie. Cu echipe de studenţi pe care se pare că uită să-i remunereze, în spatele promisiunilor că vor fi parte a echipei sale de viitor „primar”! În schimb, piesa de rezistenţă a echipelor de „gunoieri” ale lui Mutu o reprezintă doamnele de vârsta a treia, pe care le munceşte în plină caniculă, sub promisiunea unui spriţ de vară!

Aşadar, senatorul „copy paste” le scoate galant în oraş pe vârstnice, răsplătindu-le efortul cu licori bahice. Din care nu se dă în lături să guste nici el, şi chiar din belşug, printre urări, clinchete de pahare şi ritmuri orientale care ar face să tresalte orice buric pesedist.

mutu spritz 4Numai că, după ore întregi de chef şi carafe de vin îngurgitate, senatorul penal mai comite încă o ilegalitate: animat de îmbraţişările pătimaşe ale susţinătoarelor, se urcă la volanul bolidului său, cu discernământul şi reflexele îmbibate bine în grade de alcool! Un sfat pentru senatorul petrecăreţ: nu riscaţi să vi se întocmească un nou dosar penal, pentru conducere în stare de ebrietate, nu de altceva, dar cel aflat acum la DIICOT vă face destul „rău”. Când ai deja atâtea probleme cu Legea, greu mai poți ajunge să fii validat, de comisia de integritate a PSD, candidat la Primărie!

Şi atunci, păcat de atâtea eforturi chinuite de socializare, dar și de ficatul senatorului, lezat inutil în mult prea lungi şi de taină spriţuri…de vară electorală prematură!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.