Barna, show în Parlament: Chemaţi-l pe Dragnea ministru al Justiţiei, tot e liber…de contract!

Fostul lider USR Dan Barna s-a dezlănțuit joi, în Parlament, la adresa PNL, întrebându-i în mod ironic pe liberali de ce nu l-au chemat și pe Liviu Dragnea pentru a-i preda Ministerul Justiției.

„Am o întrebare: de ce nu l-ați chemat și pe Liviu Dragnea, că e liber de contract, să-i predați Ministerul Justiției? Aceasta ar fi fost într-adevăr mesajul corect al acestei coaliții și n-ar mai fi fost nevoie de tot acest balet de argumente pe care îl vedem în aceste zile”, a spus Barna, precizând că acest guvern nu va fi unul al stabilității. „Va fi în cel mai bun caz un guvern al stagnării”, a adăugat Barna.

Acuzaţii şi la Iohannis

Barna îl acuză pe Klaus Iohannis că a înșelat așteptările tuturor românilor și îl cataloghează drept o plastilină, pe care oricum o modelezi „rezultă tot PSD la guvernare„.

CITEŞTE ŞI: Barna, despre criza politică. Cine este personajul negativ

„Este a patra șansă pe care președintele Klaus Iohannis o dă PSD și fără îndoială va mai da și alte șanse. Nu este o greșeală, cum am crezut mulți dintre noi, nu este o eroare, este cinism, nepăsare și ghinionul nostru ca țară de a nu fi observat semnele de până acum.

Președintele României este o plastilină, pe care oricum ai prelucra-o rezultă tot PSD la guvernare.”, a spus Dan Barna.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.