Alertă la graniţa cu Ucraina: Şeful SRI, chemat în Parlament!

Directorul Serviciului Român de Informaţii (SRI), Eduard Hellvig, a fost invitat la comisia parlamentară de control al SRI pentru a discuta situaţia de securitate în Zona Extinsă a Mării Negre şi pe Flancul Estic al NATO, potrivit unui comunicat al comisiei.

CITEŞTE ŞI: Pregătiri de război: România aşteaptă refugiaţi din Ucraina

Potrivit sursei citate, invitaţia este pentru data de 22 februarie, ora 13:30.

”Parlamentarii din Comisie au decis astăzi, în şedinţă, să invite conducerea SRI la lucrările de săptămâna viitoare, pentru a fi informaţi cu privire la evoluţiile actuale de securitate la graniţa Ucrainei şi asupra aspectelor de interes pentru România. Solicitarea Comisiei vine în contextul tensiunilor Rusia-Ucraina”, se arată în comunicatul de presă.

Noi situaţii

„Am trimis o invitaţie conducerii Serviciului Român de Informaţii să participe la şedinţa Comisiei noastre de săptămâna viitoare. Parlamentarii din Comisie doresc să fie informaţi cu privire la situaţia din proximitatea Ucrainei şi din zonă. După cum ştiţi, au avut întâlniri pe problematica ucraineană şi Comisiile de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională de la Senat şi Camera Deputaţilor cu ministrul apărării. În fiecare zi apar noi situaţii şi fiecare dintre parlamentarii din Comisia noastră au întrebări pe care doresc să le adreseze conducerii SRI”, a declarat senatorul Cristian Chirteş, preşedintele Comisiei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.