Al Pacino a cerut test de paternitate când a fost anunţat de iubita sa cu 54 de ani mai tânără că este însărcinată

Al Pacino a aflat la 83 de ani că va deveni tată pentru a patra oară. Atunci când iubita lui de 29 de ani l-a informat că a rămas însărcinată, actorul a fost sceptic și a cerut un test de paternitate. A fost convins că nu poate fi el tatăl. Ce rezultat a primit vedeta.

CITEŞTE ŞI: Simion, atac la Iohannis: Faraoane!

Celebrul actor Al Pacino a anunțat în această săptămână că iubita sa este însărcinată în opt luni. Vestea a uimit fanii, asta pentru că vedeta a ajuns la frumoasa vârstă de 83 de ani. Vestea l-a surprins și pe actor, asta pentru că știa că are unele probleme de sănătate care nu îi mai permit să facă copii.

Atunci când iubita sa, Noor Afallah, în vârstă de 29 de ani, l-a anunțat că este însărcinată, Al Pacino a fost convins că nu el este tatăl copilului. El a aflat de sarcină în urmă cu două luni și a cerut efectuarea unui test de paternitate, potrivit publicației TMZ.

Avea probleme de sănătate

Al Pacino știa că are probleme de sănătate și era convins că nu el este tatăl copilului, însă rezultatul testului de paternitate l-a surprins. Celebrul actor este tatăl bebelușului pe care îl poartă Noor Afallah. Vedeta va deveni tată pentru a patra oară.
Al Pacino este într-o relație cu o femeie cu 54 de ani mai tânără

Celebrul actor a început o relație cu Noor Alfallah în aprilie 2022, iar cei doi vor deveni curând părinți, tânăra de 29 de ani fiind însărcinată în opt luni. Al Pacino va deveni tată pentru a patra oară. El mai are doi copii cu Beverly D’Angelo și unul cu Jan Tarrant.

Înainte de a fi cu celebrul actor, Noor avea o relația cu legendarul muzician Mick Jagger. Tânăra lucrează în industria filmelor și este cunoscută pentru producția filmelor Billy Knight, Little Death și Brosa Nostra.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.