Vremea rea paralizează Brăila. Toate școlile, drumurile naționale și județene, închise

Codul roșu de vânt și viscol ce întră în vigoare începând cu ora 22.00 paralizează județul Brăila. Membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) au decis să închidă toate drumurile naționale și județene. De asemenea, autoritățile au decis suspendarea cursurilor în toate școlile din județ mâine. Și circulația bacurilor pe Dunăre a fost închisă.

Drumurile naționale și județene vor fi închise circulației, începând cu ora 22.00. De asemenea, începând cu ora 21.00, Poliția va instala filtre de informare și de interdicție a circulației.

„În conformitate cu Ordinul comun MT și MAI nr. 68 din 02.02.2012, secțiunea 3, alin. 2, s-a luat hotărârea ca începând cu ora 22.00 să se închidă circulația pe drumurile naționale și județene ca măsură preventivă, cu excepția autospecialelor de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului de Jandarmi Județean, Ministerului Apărării Naționale, Serviciului de Ambulanță Județean, Electrica”, a transmis ISU.

Școli închise în patru județe

În urma întrunirii Comitetului pentru Situații de Urgență, Inspectoratele Școlare din județele: Brăila, Buzău, Călărași și Ialomița, au luat decizia ca mâine, 06 februarie 2020, cursurile să fie suspendate.

De la ora 22:00 tot până mâine dimineață la 8:00, va fi cod roşu de viscol puternic în judeţele Buzãu, Brãila, Ialomiţa, Cãlãraşi şi Tulcea.

Localități fără curent

Reprezentanții ISU Brăila au transmis că, la ora 19.00, localitățile Galbenu, Drogu, Pantecani, Zamfirești, Jirlău, Tufești, Visani, Plasoiu nu au energie electrică. Se intervine cu opt echipe ale Electrica.

Codul roşu de viscol anulează mai multe trenuri din țară

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.