Vrancea: Un gălățean, plasat în arest la domiciliu, a vrut să se sinucidă în gara din Mărășești

sursa foto: Politia Romana
sursa foto: Politia Romana

Un bărbat, plasat în arest la domiciliu într-o localitate din județul Galați, a încercat să se sinucidă în gara din Mărășești, județul Vrancea.

Acesta a fost salvat de doi polițiști și  de un jandarm. El este acum este cercetat pentru evadare.

 Ce a comunicat IPJ Vrancea

Potrivit IPJ Vrancea, doi polițiști și un jandarm au salvat miercuri seara un bărbat. El ameninţa că se sinucide în stația C.F.R. Mărășești.

Bărbatul amenința că se aruncă în fața trenului. Polițiștii anunțați prin 112 l-au convins să renunțe la intentia sa.

Cine au fost salvatorii

„La fața locului s-au deplasat doi polițiști – Cristi, de la transporturi feroviare și Lucian – Poliția Orașului Mărășești precum și Răzvan, jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea. Au identificat un bărbat, de 47 de ani, care amenința că se aruncă în fața trenului. Cu mult tact și calm, cei trei l-au convins să renunțe la gestul său și apoi l-au condus la sediul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Mărășești”, au comunicat reprezentanții IPJ Vrancea.

Poliţiştii au constatat că bărbatul nu a respectat măsura preventivă a arestului la domiciliu. El a fost plecat de la domiciliul său din comuna Priponești, județul Galați, fără a avea acest drept.

Anchetatorii au deschis un dosar penal de evadare. Evadatul a fost luat de polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.