La Primăria Râmnicu Vâlcea s-ar putea da vouchere de vacanță abia la sfârșitul anului

vouchere de vacanţă Mircia Gutău

Angajaţii Primăriei Râmnicu Vâlcea nu vor primi vouchere de vacanţă în acest an decât în luna decembrie şi dacă vor fi suficienţi bani în bugetul local, spune primarul Mircia Gutău.

Edilul şef al oraşului a menţionat că va lua o decizie în ceea ce priveşte aceste tichete la sfârşitul acestui an, însă doar cu condiţia ca primăria să mai primească bani la viitoare rectificare bugetară şi să aibă suficiente fonduri pentru investiţii.

Vouchere de vacanță, în prag de Revelion

„Este o măsură pe care o ia orice gospodar. Eu dacă voiam să mă pun bine cu angajaţii, le spuneam că le dau vouchere, sporuri şi nu mai fac nimic în oraş. Le-am spus foarte clar că voucherele au fost suspendate până la sfârşitul lunii decembrie, dacă vor fi bani şi voi avea convingerea că apoi vor fi bani şi până în iunie anul viitor, când ar trebui să ne dea Guvernul pentru cheltuielile sociale, care se ridică la 18 miliarde de lei. (…) Deci voucherele nu le dau decât în decembrie şi atunci doar dacă vom avea bani pentru proiecte”, a afirmat Gutău, citat de Agerpres.

Primăria Râmnicu Vâlcea are în prezent aproximativ 600 de angajaţi, atât în aparatul propriu, cât şi în celelalte servicii şi instituţii de cultură subordonate acesteia, inclusiv Teatrul Ariel şi Filarmonica „Ion Dumitrecu”.

Conform legii, voucherele de vacanţă se acordă tuturor angajaţilor din sistemul de stat şi au o valoare totală de 1.450 de lei. Acestea sunt destinate exclusiv pentru turismul intern.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.