Voleibaliștii de la Dinamo, blocați în zăpadă timp de 10 ore

foto, sursa: google

Echipa masculină de volei Dinamo, deținătoarea Cupei României, a fost blocată în zapadă. Abia după 10 ore situația a fost rezolvată, iar sportivii au putut pleca către București. Mulți sunt afectați de gripă și viroze, a anunțat managerul echipei.

Voleibaliștii de la Dinamo au jucat miercuri seara la Galați, iar imediat după joc au plecat spre București. La 40 de kilometri de Brăila s-au împotmolit pe o șosea blocată de viscol și zăpadă. În fața lor, un tir a derapat și a blocat șoseaua. Operațiunile de curățare a carosabilului au fost îngreunate de vântul puternic, care viscolea zăpada.

„Băieţii noştri sunt blocaţi în câmp de mai bine de 10 ore din cauza viscolului! Un necaz nu vine niciodată singur! Am vrut să amânăm meciul de volei de la Galaţi din cauza faptului că echipa noastră masculină de volei era decimată de gripă şi viroze. Am fost obligaţi să mergem până la urmă la Galaţi, am pierdut, iar după meci am vrut să plecăm cât mai repede acasă!”, a spus managerul echipei Eduard Chermeș pentru realitateasportiva.net.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.