VIDEO.Uluitor: Tânărul din Brăila spulberat cu mașina a supraviețuit. Presupusul agresor a fost lăsat liber de procuror

Atac. Sursa foto: G4 media
Atac. Sursa foto: G4 media

Tânărul din Brăila lovit în plin cu mașina de un rival miercuri a supraviețuit. El are doar câteva leziuni, scrie publicația locală De Brăila.

Deși a fost spulberat de mașină ca o popică, tânărul de 29 de ani este în afara oricărui pericol, potrivit poliției. Șoferul care l-a lovit se pare intenționat nu a fost nici reținut și nici arestat preventiv.

Scenele incredibile petrecute miercuri au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Imaginile publicate în exclusivitate de DEBRAILA.ro arată că presupusul agresor a coborât la victimă. El i-a adresat câteva înjurături, întrebându-l ”Ai murit, mă?”.

Presupusul agresor ar fi recidivist

Pe filmare se observă cum tânărul, în vârstă de 29 de ani, stă în afara părții carosabile, pe marginea străzii Cazasului. Moment în care, deși încearcă să se ferească, autoturismul îl spulberă.

Potrivit Poliției, șoferul, în vârstă de 36 de ani, nu a consumat băuturi alcoolice. Acesta ar fi vrut să se răzbune pe cel care, cu puțin timp înainte, l-a agresat pe fratele sau în apropierea unei frizerii de pe Șoseaua Râmnicu-Sărat. Presupusul agresor ar fi recidivist, cu mai multe condamnări la activ, potrivit g4media.ro.

Șoferul suspectat că a intrat intenționat cu mașina în tânărul de 29 de ani a fost imediat audiat de polițiști.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here