sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăVIDEO Proteste în stradă, la Galați. Pensionarii cer majorarea pensiilor cu 40%...

VIDEO Proteste în stradă, la Galați. Pensionarii cer majorarea pensiilor cu 40% și amenință că nu se vor prezenta la votul pentru parlamentare

-

Aproape 100 pensionari au ieșit în stradă pentru a protesta și a cere majorarea pensiilor cu 40%, conform Legii 127. Pensionarii spun că Guvernul are bani pentru a crește pensiile și amenință că nu se vor prezenta la votul pentru parlamentare, în luna decembrie.  

Cu pancarte și vuvuzele în mâini, pensionarii gălățeni au huiduit guvernanții și au scandat lozinci împotriva lui Orban și Iohannis. Pe pancarte erau inscripţionate mesajele: ,,Vrem 40% conform Legii 127″, ,,Vrem 10% din cât aţi furat voi”, ,,Respectaţi Legea 127 aprobată de Parlament”.

„Noi suntem generația de sacrificiu a României. Nu Guvernul PNL, nu USR și restul! Noi  murim, nu avem timp de așteptare. Nu putem aștepat ani și ani. Nu nu putem întreține, nu avem medicamente, au dispărut de pe piață medicamentele pentru diabetici. Acest Guvern ne omoară sistematic. (…)Fac apel la toți pensionarii să ne unim cu toții până în decembrie și să nu-i votăm. Asta e singura arma a noastră: votul. Noi vrem mărirea pensiilor cu 40 la sută, vrem să se respecte legea.  Altfel nu votăm pe nimeni. Demisia Iohannis, demsia Orban”, a declarat Toader Cristea, unul dintre reprezentanții pensionarilor gălățeni.

„Vrem mărirea pensiilor. Am un venit de doar 1000 de lei. Gândiți-vă cu ce trăiesc? Mai mult de jumătate îi dau pe medicamente”, s-a plâns o pensionară.

O delegație a pensionarilor a intrat în Prefectură pentru a depune un memoriu. Pensionarii gălățeni anunță că vor continua protestele și începând de săptămâna viitoare ei vor să picheteze sediul PNL din oraș.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...