VIDEO Poliţist ameninţat de un om de afaceri:„Lasă că ne întâlnim noi pe traseu, fără uniformă…”

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

Un poliţist din Constanţa fost ameninţat de un şofer care s-a supărat că a fost oprit pentru a fi verificat. Acesta s-a enervat și l-a amenințat pe polițist. Cazul a fost făcut public de Sindicatul Europol.

Este vorba de un om de afaceri, care avea asupra sa declarația pe proprie răspundere și toate actele în regulă, dar și-a ieșit din fire pentru că, susține el, ar fi fost singurul șofer oprit la filtru, potrivit știrileprotv.

Polițistul a filmat interacțiunea cu șoferul nervos. Pe lângă amendă, bărbatul s-a ales și cu dosar penal pentru ultraj. Cercetările sunt făcute sub coordonarea Parchetului.

Reprezentanții Sindicatului Europol au făcut public cazul.
„Ne vedem noi fără haine pe tine…” Acum 4 ani am pus la dispoziție primele bodycam-uri ca parte a unui proiect pilot care s-a dovedit a fi o necesitate. 9000 de astfel de dispozitive vor ajunge la polițisti și la polițiștii de frontieră. Personajul din imagini, cu toate că vrea să miroasă a „bogăție”, se lamentează pentru o banală amendă și chiar îl amenință pe polițist pentru că avut tupeul să aplice legea. Gândiți-vă că dacă tânărul polițist nu ar fi avut aceste imagini video, îi era imposibil să demonstreze în fața unui procuror amenințările pe care le-a primit”, au scris reprezentanții Sindicatului Europol pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.