VIDEO O nouă filmare cu primarul Nicolae Robu cântând la chitară: piesă dedicată hater-ilor săi

scandal în PNL Nicolae Robu jignește un ziarist Nicolae Robu atacă DNA

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a postat pe pagina sa de Facebook o nouă compoziţie muzicală proprie, pe versuri de Nicolae Labiş, pe care o dedică “haterilor” săi.

Primarul Timişoarei a postat un filmuleţ pe pagina sa de Facebook, în care apare cântând la chitară şi cu vocea. Nicolae Robu a anunţat, în descrierea filmării, că este vorba despre o nouă compoziţie muzicală proprie, pe versurile poeziei “Spiritul adâncurilor”, scrisă de Nicolae Labiş, pe care o dedicată “haterilor” săi.

VEZI AICI CLIPUL POSTAT DE NICOLAE ROBU PE FACEBOOK

“Dedicaţie haterilor mei! În ultima vreme, mai precis, de vreo două-trei săptămâni, asist la o nouă campanie extrem de virulentă la adresa mea. Aceiaşi hater-i dintotdeauna, unii plătiţi de grupurile de interese care nu-şi pot face jocurile cu un om cinstit şi corect ca mine, alţii adversari politici, alţii frustraţi din diverse motive, etc., etc., au fost şi încă sunt mobilizaţi la maxim! Cineva spunea: “Dacă te opreşti să dai cu pietre în fiecare câine care latră la tine, n-ajungi niciodată la destinaţie!”. Eu nu mă opresc şi nu m-am oprit niciodată! Şi, astfel, am ajuns la multe, multe “destinaţii”, pe care, de-a lungul timpului, mi le-am fixat. Nu m-am oprit, însă, din mers, “am mai dat”, recunosc, ba cu o vorbă, ba cu o… melodie etc.! Ei bine, dau, acum, din nou! De data asta, cu o altă compoziţie proprie a mea, intitulată <Spiritul adâncurilor>, pe excepţionalele versuri de Nicolae Labiş”, a scris Nicolae Robu pe reţeaua de socializare.

În trecut, primarul Timişoarei a mai prezentat compoziţii muzicale proprii pe Facebook, ultima fiind postată la mijlocul lunii februarie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.