sâmbătă, iunie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri localeVal de caniculă fără precedent în Europa. Unde sunt cele mai mari...

Val de caniculă fără precedent în Europa. Unde sunt cele mai mari temperaturi

-

După ploi și inundații, canicula lovește Europa. În unele țări din Vestul Europei temparaturile au sărit de 50 de grade, temperatura solului.

Recordul a fost înregistrat în Spania, unde satelitul Sentinel-3 (Copernicus EU) a măsurat temperaturi de peste 53 de grade a temperaturii pământului, în unele zone, în data de 14 iunie.

Valul de caniculă s-a deplasat spre Franţa, unde zeci de departamente au fost plasate sub cod portocaliu de caniculă. Alte alte 19 departamente sunt sub avertizare de „risc major”. Temperaturile vor trece, vineri şi sâmbătă, de 40 de grade, transmite Le Figaro, citat de Pro TV.

Specialişti meteo au plasat 13 departamente din sud-vestul Franţei în alertă portocalie de “caniculă” şi, în timp ce temperaturile vor continua să crească până când vor atinge între 36 şi peste 40°C în unele oraşe, vineri şi sâmbătă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...