Urmărire pe un drum național. Un șofer beat criță, care circula cu peste 150 km/h, a refuzat să oprească la semnalele agenților

Politist
Politist

Urmărire ca în filme în județul Vrancea. Polițiștii au urmărit o mașină care a circulat cu viteză foarte mare în localitatea Urechești. Viteza stabilită de aparatul radar a fost 154 de km/h, astfel că polițiștii au plecat în urmărire deoarece vitezomanul a refuzat să oprească. Acesta a fost blocat în trafic, atunci când polițiștii au realizat că șoferul era beat criță.

Alcoolemia vitezomanului reprezintă un record pentru perioada recentă. Șoferul avea nu mai puțin de 2,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 21 august a.c., ora 03.38, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN 2 E85 au observat un autoturism care circula pe raza localității Urechești, din direcția municipiului Buzău către municipiul Focșani, cu viteza de 154 de km/h, înregistrat de aparatul radar. Conform procedurilor legale în vigoare, s-a efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat, fiind urmărit și blocat în trafic pe raza localității Garoafa. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 35 de ani, din municipiul Buzău. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscop rezultatul fiind de 2,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a anunțat IPJ Vrancea.

În acest caz polițiștii au deschis dosar penal.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.