duminică, iunie 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUn tronson din Autostrada Soarelui intră în reparații. Câte milioane de euro...

Un tronson din Autostrada Soarelui intră în reparații. Câte milioane de euro e dispusă să dea CNAIR

-

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a început o licitaţie pentru reparaţii pe un tronson de 32 de kilometri din Autostrada Soarelui (A2), contract cu o valoare de până la 71,1 milioane de lei, fără TVA, pentru doi ani.

Potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), acordul cadru vizează ”lucrări de reparaţii sistem rutier A2 Tronson km 64+500-96+000 Lehliu-Drajna-Calea 1 și 2”.

Valoarea maximă a acordului cadru este 71,1 milioane lei, fără TVA, iar valoarea minimă este 2,94 milioane lei, fără TVA. Locul principal de executare este Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa, iar perioada de garanţie a lucrărilor este de 60 de luni.

”Ofertantul declarat câştigător va constitui o garanţie de bună execuţie a contractului, în original, în cuantum de 10% din valoarea contractului subsecvent, fără TVA, în termen de 5 zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziţie publică”, se arată în anunţ.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 19 aprilie. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 20 aprilie. Data limită de evaluare a ofertelor este 17 august.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...