Un tânăr din Brăila a făcut live pe Facebok în timp ce și-a incendiat BMW–ul

Și-a incendiat BMW-ul în direct, pe Facebook. Este vorba de un tânăr care și-a dat foc la mașină pe o stradă din orașul Brăila și a filmat întreaga scena. Mașina a ars aproape în totalitate.

Incidentul s-a produs marți, pe o stradă din orașul Brăila. În imagini apare un tânăr care vorbește incoerent, este băut și spune că s-a plictisit de mașină.

„Nu mă frate, eu vreau să ardă de tot, dar nu a ars decât pe spate, aduceți-mi și mie o geacă. (…) Hai mă să o stingem”, spune o altă persoană (…)Nu, mă, cum să o stingem? Eii, Brazilia, băi, unde fugiți, băi nebunilor… Am dat foc la mașină pentru că m-am plictisit de ea…. Eii, Brazilia”, se aude pe filmarea făcută de tânărul piroman.

Incidentul a fost anunțat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri care a stins focul. Tânărul a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie.

„Polițiștii au fost sesizați de către o brăileancă cu privire la faptul că la vehiculul vecinului său a izbucnit un incendiu. La fața locului, a fost identificat un tânăr, în vârst de 24 de ani. Întrucât, acesta se manifesta violent verbal, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie. Se continuă verificările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a comis fapta”. (IPJ Brăila)

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.