Un pompier tunde gratuit refugiaţi ucraineni în Gara de Nord

Gara de Nord

Un pompier din cadrul ISU Giurgiu tunde refugiaţi ucraineni în Gara de Nord, în timpul liber. Laurenţiu are 27 de ani, este pompier în cadrul ISU Giurgiu din anul 2015.

Marţi a tuns opt persoane, iar miercuri după-amiază va merge din nou în Gara de Nord. El spune că  la început oamenii nu ştiau exact ce trebuie să facă pentru a se tunde, dar şi-au dat seama că nu îi costă nimic şi au venit în micul salon improvizat al pompierului, pasionat de frizerie în timpul liber, potrivit stiripesurse.ro.

„Am auzit de la colegi şi de la prieteni că în Gara de Nord sunt spaţîi amenajate pentru cetăţenii ucraineni care ajung în capitală şi nu am stat pe gânduri. Am mers în gară, m-am înscris pe lista voluntarilor, iar apoi mi-am amenajat acolo un loc special pentru tuns. În curând voi absolvi un curs de frizerie. Am învăţat de la cei mai pricepuţi în acest domeniu şi m-am gândit că ar fi o idee bună să le aduc oamenilor zâmbetul pe buze, în timp ce aşteaptă în gară. Am câteva zile libere şi vreau să ajut atât cât pot”, a declarat miercuri plutonier Purcărea Laurenţiu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.