Un copil de 13 ani s-a dat drept răpitor și a sunat la 112. Părinții au fost amendați

sursa: Politia Romana
sursa: Politia Romana

Un copil de 13 ani din Brăila s-a dat drept răpitor al unui copil de 14 ani şi a sunat de mai multe ori la 112, alertând poliția.  El a cerut 12.000 de lei  în schimbul vieții presupusei victime. Părinții acestuia au fost amendați.

Potrivit IPJ Brăila, polițiștii brăileni au fost sesizați, luni, prin apel 112, de către o persoană care anunța faptul că ar fi răpit un minor de 14 ani. El a solicitat suma de 12.000 de lei, în schimbul vieții presupusei victime.

„Acesta solicita să i se înmâneze suma de 12.000 de lei, în schimbul vieţii presupusei victime. Alertaţi, poliţiştii au început investigaţiile specifice, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate. În ciuda indicaţiilor greşite furnizate de către apelant, poliţiştii au reuşit să-l localizeze pe acesta, la ferma unei cunoştinţe, de pe raza judeţului Brăila. Este vorba despre un minor, în vârstă de 13 ani, asupra sa fiind găsit şi telefonul de pe care a efectuat apelurile. Împreună cu acesta se afla şi presupusa victimă, un prieten al acestuia, în vârstă de 14 ani”, a transmis IPJ Brăila.

Părinţii minorului au fost amendaţi cu suma de 5.000 de lei pentru alertare falsă şi cu 100 lei pentru nesupravegherea minorului. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.