Un bărbat s – a aruncat în fața metroului în stația Izvor

Proiectul noii stații de metrou,noua stație de metrou de pe Șoseaua Berceni, Cum vor circula trenurile de metrou în noaptea de Înviere
Noua stație de metrou de pe Șoseaua Berceni v i gata în 2 ani

 Un bărbat  în vârstă de 40 de ani s-a aruncat în fața unei garnituri de metrou la Izvor,  stația fiind închisă la această oră.Pompierii intervin la fața locului.

Metrorex a dat un comunicat de presă cu privire la incident  în care se precizează următoarele :

„Metrorex informează că, astăzi, 25.07.2019, începând cu 07:05, circulația trenurilor de metrou se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon). Modificările în circulație au fost făcute întrucât o persoană a căzut în calea de rulare în stația de metrou Izvor (în direcția Eroilor), posibilă tentativă de suicid. Circulația trenurilor va fi reorganizată de Metrorex, astfel încât evenimentul să afecteze cât mai puțin călătorii. Urmează ca instituțiile abilitate să cerceteze și să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul.”


Călătorii de pe magistralele 1 și 3 așteaptă deja de câteva zeci de minute, aceștia fiind anunțați că „din motive independente de Metrorex, circulația trenurilor funcționează cu întârziere.”

 

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here