Tulcea: Medici stomatologi în localităţile din Delta Dunării

Delta DunăriiCasa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Tulcea a primit luna aceasta cinci cereri noi pentru încheierea contractelor de furnizare a serviciilor de stomatologie, doi medici urmând să servească localități din Delta Dunării. 

„Până acum, nu am avut medici stomatologi în localități din Delta Dunării, ori dacă sunt, aceștia nu au avut contract cu CJAS. Doi din cei cinci medici stomatologi care au depus dosare vor servi populația din Chilia Veche și Sfântu Gheorghe”, a declarat pentru Agerpres directorul CJAS, Eugenia Vasile.

Ea a mai spus că, în trecut, CJAS a avut contract cu un furnizor de servicii medicale dentare la Sulina, însă acesta nu a mai fost înnoit în ultimii doi ani. „Dosarele depuse de furnizorii de servicii medicale dentare vor fi analizate, iar în funcție de rezultatele evaluărilor, de la 1 septembrie se va proceda la semnarea contractelor”, a menționat Eugenia Vasile.

Ceilalți medici stomatologi își vor oferi serviciile populației din municipiul Tulcea și din comuna Dăeni, situată în zona de terasă a județului. Viitoarele contracte vor fi valabile până la finele anului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.