Traian Băsescu și Elena Udrea, la meganunta primarului Lucian Morar cu cântăreața Ioana Pricop

Traian Băsescu și Elena Udrea

Fostul primar general Traian Băsescu și Elena Udrea au participat în week end-ul care tocmai s-a încheiat la nunta secolului, dintre primarul localității maramureșene Ulmeni, Lucian Morar, și cântăreața de muzică populară Ioana Pricop.

Pe 23 septembrie,  Traian Băsescu  a participat la întâlnirea Biroului Politic Județean al Partidului Mișcarea Populară (PMP) din Maramureș.

Cu acea ocazie, președintele PMP, Traian Băsescu, a promis că  va fi  din nou în Maramureș în  luna octombrie, menționând că  va participa la nunta liderului PMP , Lucian Morar, cu artista de muzică populară Ioana Pricop. Fostul șef al statului s-a ținut de cuvânt și a venit la nuntă  însoțit de soția sa, Maria Băsescu. La nuntă a participat  și fostul ministru al Turismului  Elena Udrea.

Cele două doamne au purtat  rochii de culoare neagră, s-au distrat și au petrecut până în zori, relatează presa locală.

Elena Udrea a fost permanent pe ringul de dans, iar în jurul ei s-au adunat zeci de bărbați care doreau să o aibă ca parteneră la dans.

Printre invitații la nunta cu 3.000 de meseni, care a avut loc în șapte localități, s-au aflat politicieni, parlamentari, oficialităţi din toată zona şi nu numai, primarul oraşului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, reprezentanţi ai PMP din ţară, Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Județean Maramureş.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.