miercuri, mai 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăTineri reținuți în Giurgiu pentru că au furat sute de componente metalice...

Tineri reținuți în Giurgiu pentru că au furat sute de componente metalice pentru calea ferată

-

Doi tineri au fost retinuti de politisti, fiind suspectaţi că au furat sute de componente metalice depozitate pentru lucrări de reabilitare la reţeaua de căi ferate administrată de compania naţională de transport feroviar.

  Peste 300 de plăci metalice au fost descoperite la sediul unei firme din Bolintin Vale, care se ocupă de comercializarea de material feros, valoarea prejudiciului fiind de  91.000 de lei, potrivit g4media.ro.

Furtul a fost anunţat la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Giurgiu de către un angajat al Districtului Linii 2 Vadu Lat, care a reclamat că persoane necunoscute au sustras 370 de plăci metalice de prindere şi componente C.F.R., depozitate în vederea înlocuirii, în incinta districtului. Valoarea pieselor furate este de 91.000 de lei. În timpul anchetei, oamenii legii,  au identificat 303 plăci metalice, dintre cele sustrase, în curtea unei societăţi comerciale profilată pe comercializarea fierului. Firma are sediul în localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ordin de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii: Camera Deputaţilor a VOTAT!

0
Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a anunţat că a fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii, având în vedere scandalurile pe care mai multe...